Woninginrichting Tiel Uw specialist voor:

Diensten

Woninginrichting Tiel doet uw complete woninginrichting.
Ik zit nu ruim 25 jaar in het vak, en ik ben bekend met bijna alle producten die er op de markt zijn.
Ik doe zowel de binnenzonwering als de complete stoffering en dan moet u denken aan o.a:

Het plaatsen van rolgordijnen, lamellen, jaloeziën, plisé's, en railsen/roedes
Hiervoor heb ik een eigen huismerk met alle producten die de grote merken ook hebben maar dan tegen een scherpe prijs.

Het leggen van alle harde en zachte vloerbedekking zoals PVC, marmoleum, vinyl, en natuurlijk alle soorten tapijt
Voor de verschillende vloeren heb ik over bepaalde kwaliteiten afspraken gemaakt met de diverse leveranciers en kan daardoor ook tegen een scherp tarief geleverd worden. Mijn collectie tapijt is daardoor wel iets kleiner dan u in de winkel ziet, maar ik kan uiteraard ook andere soorten leveren, al denk ik dat ik voldoende heb om iedere klant te laten slagen bij hun koop.

Verder ben ik gespecialiseerd in speciale trappen stofferen, zoals traplopers of mijn eigen ontwerp van de Amerikaanse loper. Deze wordt ter plekke pas gemaakt, en omgezet zodat u geen lelijke festoneer-randen heeft langs uw tapijt.

Ook leg ik de gewone ouderwetse traploper traditioneel ingenaaid zoals vroeger gebeurde. Dit is nog echt ouderwets handwerk, en niet iedere stoffeerder vandaag de dag kan dat nog.

Een andere mogelijkheid is uiteraard om uw trap met tapijt bekleden. Daarbij adviseer ik altijd om een goed rubber ondertapijt er onder te leggen voor een chiquere en warmere uitstraling, meer loopcomfort en uw trap gaat jaren langer mee.

Verder behoren natuurlijk tot de mogelijkheden om harde vloeren zoals marmoleum op uw trap te leggen. Dat is onverslijtbaar, tijdloos, en modern tegelijk.

Geleverd werk

Recent nieuws